Lupo Home tv ünitesi modelleri, yaşam alanlarınızın dekorasyonunda göz kamaştırıyor.

Hayatımızdaki yeri gittikçe büyüyen televizyonlar, yaşam alanlarımızda büyük bir yer kaplamaktadır. Artık her evde en az bir tane yer alan televizyonların dekorasyonda koyulacağı yer şüphesiz tv üniteleridir. Özellikle salon dekorasyonlarına boyut katan tv ünitesi, Lupo Home ayrıcalığıyla birçok modelde üretilmektedir.

Geniş ya da dar, klasik ya da modern gibi birçok farklı tv ünitesi modelleri bulunmaktadır. Bulunduğu yerde havayı değiştiren ve güzelleştiren bu modellerin seçimi tamamen kullanıcıların zevkine ve televizyonlarının boyutuna kalmıştır. Her tarza uygun tv ünitesi tasarımları yapan Lupo Home, yaşam alanlarınızın her yerinde olduğu gibi tv ünitesi modelleriyle de göz kamaştırmaktadır.

tv-unitesi-modelleri-1Lupo Home, sadece her tarza uygun ürünlerini sizlere sunmakla kalmamakta, aynı zamanda kişiye özel tasarımlar da yapmaktadır. Lupo Home ile alanında uzman iç mimarların ellerinden tamamen sizler için tasarlanmış olan tv ünitelerine ulaşabilirsiniz.

lupo-home-2
Şömineli Tv Ünitesi

Tv ünitesi modelleri içerisinde günümüzde en çok öne çıkanlardan biri olan şömineli tv ünitesi, özellikle kış aylarında sizlere ve misafirlerinize eşsiz bir güzellik sunmaktadır. Estetik olarak şıklığı tartışılamayacak olan şömineli tv ünitesi, dekorasyonu zenginleştirmekte ve ortamın havasını olumlu yönde değiştirmektedir.

somineli-tv-unitesi-3

Modern mobilyada fark yaratan ve her zaman adından söz ettiren Lupo Home, kullanıcılarının zevk ve konforundan yola çıkarak projeler tasarlamaktadır. Lupo Home tarafından özel olarak tasalanan tv ünitesi ve şömineli tv ünitesine Lupo Home mağazalarından ve internet sitesinden erişim sağlayabilirsiniz.