Ekonomi Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Regaip Kandili ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün tüm insanlık için hayırlar getirmesini diledi. 
Ekonomi Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Regaip Kandili ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Zeybekci mesajında, "Emek ve alın teriyle özdeşleşen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, uzun yıllardan bu yana çalışanların hak arayışında önemli bir sembol olmuştur. 2008 yılında hükümetimiz tarafından Emek ve Dayanışma Günü ilan edilen, 2009 yılında ise resmi tatil olarak kabul edilen 1 Mayıs, artık adına yakışır şekilde dostluk, barış ve paylaşım duyguları içinde kutlanmaktadır. Bir takım odaklar buna gölge düşürmeye çalışsa da, insanlık onurunun ve emeğin savunulduğu bu anlamlı güne işçisiyle memuruyla tüm emekçi kardeşlerimizin ve vatandaşlarımızın sahip çıkacağına olan inancım sonsuzdur. Bu topraklar, ekmeğini taştan çıkaran cefakar halk çocuklarının, alın terinin kutsal sayıldığı, ilkeli çalışmanın, adaletli bölüşümün yüceltildiği, her daim dayanışmadan ve yardımlaşmadan yana olan bir medeniyetin evlatlarının vatanıdır" ifadelerine yer verdi.
Türkiye’nin dört başı mamur, ileri teknoloji ile kalkınmış, daha üretken, refah seviyesi yüksek, her ferdi mutlu bir ülke haline gelmesinde tüm emekçilerin alın teri ve çabası olduğunu belirten Zeybekçi, mesajında şunları kaydetti:
"Bu yıl 1 Mayıs’ı daha da anlamlı kılacak bir durum söz konusu. Zira İslam Alemi 1 Mayıs gecesi de Regaip Kandili’ni kutlayacak. Pek çok ihsan anlamına gelen bu mübarek gecede Cenab-ı Hakkın, hayırlara vesile olacak kazançlar nasip etmesini, rahmet ve merhametini temenni ederek tüm vatandaşlarımızı sevgi ve saygılarımla selamlarım."