Marmaris’te 1955 model Chevrolet marka klasik otomobil yeni evlenecek çiftlerin gözdesi haline geldi. 
Marmaris’te otel işletmeciliği yapan Hakan Küçüker babasına hediye olarak aldığı 1955 model Chevrolet arabasını gelen yoğun istek üzerine gelin arabası olarak da kullanıyor.
Düğün için kullanılan klasik otomobil de nostaljik şarkılar çalınıyor, otomobilin süslemesi ise eski Türk filmlerinde olduğu gibi sade süsleniyor. Tamamen orijinal ve Marmaris’te tek olan Chevrolet’i babasına doğum günü hediyesi vermek için Bursa’dan satın aldığını anlatan Hakan Küçüker, ısrarlar karşısında düğün arabası olarak kullanılmasına razı olduğunu söyledi.
Klasik otomobili Chevrolet’i düğün arabası yaparak yeni evlenen Berkant-Elvan Kaz çifti, eski Türk filmlerindeki gibi nostalji yaşadıklarını söyledi. Berkant ve Elvan Kaz çiftinin yeni evlenecek olanlara tavsiyesi ise, "insan hayatında en önemli şeylerden birisi de evliliktir bu mutlu günü nostaljiyi yaşayarak olmalıdır, ve bizim gibi yeni evlenecek olan çiftlere de bu güzelliği tavsiye ediyoruz" dedi. Klasik otomobilin sahibi Hakan Küçüker ise, "Chevrolet marka klasik otomobili babama hediye aldım ancak gençlerin mutlu günlerindeki isteklerini geri çeviremedim ve klasik otomobilimi gençlere gelin arabası olarak verdim. Bundan sonra yeni evlenecek çiftler de isterlerse klasik otomobilimizi gelin arabası yapabilirler" dedi.