Denizli’nin Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca Aydın’ın Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyarete Nazilli Belediyesi Meclis üyeleri hazır bulurken, belediye başkanları bilgi alışverişinde bulundu. Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, sürekli olarak belediye başkanlarıyla bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade ederek, “Milliyetçi Hareket Partili belediyeler olarak sık sık görüş alışverişinde ve bilgi birikimlerimizi paylaşarak ilçelerimizde yaşayan vatandaşların rahat ve huzurlu bir ilçe haline getirmek istiyoruz. Nazilli belediye Başkanımız Haluk Alıcık ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Kale ilçemizle Nazilli ilçemiz arasında ayrılmaz bir bağ haline geldik”dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “İsmail Başkanımızla güzel işler başardık. İlçelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza yakışan hizmeti yerinde ve zamanında sunuyoruz. Uzun yaşam merkezi Nazilli ve Kale ilçemiz her geçen gün kendinden söz ettir hale geldi”dedi.
Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a kırmızı beyaz kravat ve Kaledavaz şalı hediye etti.