Uğur Böceği Yalçın Özden tiyatrosu, Ramazan ayı boyunca Fethiye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri kapsamında gösteri yaptı.

        Her akşam iftardan sonra Dispanser Caddesi üzerinde kurulan sahnede orta oyunu, karagöz hacivat, tasavvuf müziği konseri ve tiyatro gösterileri yapılıyor. İlçeye gelen yerli turistlerin katımının sağlanması ile her gün ücretsiz ikramların da yer aldığı şenliklerde ünlü isimler sahne alıyor. Son olarak Uğur Böceği Yalçın Özden tiyatrosu sergilediği oyunlarla Fethiyelilerin karşısına çıktı.

        Usta oyuncuların eski Osmanlı kıyafetleri ile sergilediği tiyatro gösterisi ve Hacivat Karagöz gölge oyunu, izleyenlerden büyük alkış aldı. Uğur Böceği Yalçın Özden'in Meddah gösterisi ile doruğa çıkan gösteriler Kanto müzik gösterisi ile son buldu. Gösteri sonunda açıklama yapan Yalçın Özden, herkesin içinde eski Ramazan özlemi olduğunu, Özden tiyatrosu olarak bu özlemi gidermek için Türkiye genelinde turnelere katıldıklarını anlattı.

        Gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Özden, "6 kişilik ekibimizle Fethiye'deki Ramazan Şenlikleri'ne katıldık. Fethiyelilerin gösterdiği ilgi bizi mutlu etti. Hepimizin çocukluğunda kalan ve Ramazan'la özdeşleşen oyunları sergilemeye çalıştık. Umuyoruz herkesi mutlu etmişizdir." dedi.