Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri, Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer’i makamında ziyaret etti.
İlk olarak Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cüneyt Demirkan ve komite üyeleri hazır bulundu.
Denizli’deki birlik ve beraberliğin TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu’na da yansıdığını ifade eden Başkan Necdet Özer, kurul üyelerinin Denizli’deki Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Acıpayam Ticaret Odası, Babadağ Ticaret Odası, Buldan Ticaret Odası, Sarayköy Ticaret Odası ve Tavas Ticaret Odası temsilcilerinden oluştuğunu söyledi. TOBB Denizli Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler kurullarının koordinatörlüğünü Denizli Ticaret Odası’nın yaptığını, yeni seçilen icra komitesi üyelerini tanıştırmak amacıyla ziyarete geldiklerini anlatan Başkan Özer, “Genç Girişimciler Kurulu üyelerimizi, iş aleminin genç takımı olarak görüyoruz. Genç girişimcilerimizi tıpkı Denizli’deki sivil toplum kuruluşlarının birlikte çalıştığı gibi birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını görüyoruz. Bu sinerjinin ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cüneyt Demirkan da, genç girişimciler olarak yeni dönem faaliyetlerine başladıklarını belirterek, “Kurul üyelerimizle birlikte genç girişimcilerimize yol gösterecek yeni projelere imza atmak istiyoruz. Amacımız, genç girişimcilerin potansiyelini nitelik ve nicelik bakımından geliştirilmektir.” diye konuştu.    
Genç girişimcilerin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasının önemine vurgu yapan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, şöyle konuştu: “Gençlerimizle çeşitli toplantılarda biraraya gelerek karşılıklı görüş alışverişi yapabiliriz. Bu tür paylaşımların Denizli adına önemli olduğunu düşünüyorum. Bu kurulun düşünülüp, tüm Odaların da temsilcilerinin bu kurulda olması ayrıca önemlidir. Denizli adına hayırlı olmasını diliyorum.”
Yapılan konuşmalar sonrasında TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cüneyt Demirkan, Vali Demir’e cam içine işlemeli horoz hediye etti.
“Destek vermeye hazırız”
Valilik ziyareti sonrasında TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri, Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ile görüştü. Özer, koordinatör Oda olarak TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu ve TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu’na her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek, “Biz her iki kurulun da hem Denizli hem bölgemiz hem de ülkemiz için önemli faaliyetlere imza atacaklarına inanıyoruz. Dolayısıyla da her türlü etkinliklerinizde yanınızda olmaya hazırız.” şeklinde konuştu.  
Türkiye’de Denizli’nin ekonomisiyle “Süper Lig”de yer aldığını vurgulayan TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cüneyt Demirkan, “Bu dönem 196 kurul üyesine sahibiz. Denizli’nin en önemli özelliği birlik ve beraberlik içinde hareket etmesidir. Bizler de kurul olarak birliktelik içerisinde hareket edip, çeşitli projeler geliştirerek ilimizin adını Ege Bölgesi ve Türkiye genelinde en iyi şekilde duyurmak istiyoruz. Önceki dönemlerde her zaman yanımızda olan başta Denizli Ticaret Odası olarak üzere diğer Odalarımızın bizlere gelecekte de destek vereceklerine inanıyoruz.” dedi.
Demirkan, konuşmaların ardından Özer’e de cam içine işlemeli horoz hediye etti.