Denizli Belediyesi’nin İncilipınar Parkı’nın dev havuzunda gerçekleştirdiği "Suyun Işık ve Müzikle" dansı büyük ilgi gördü. 
Denizli Belediyesi tarafından İncilipınar Parkı’nın dev havuzuna kurulan özel bir sistem sayesinde çeşitli ışık oyunlarıyla, müzik eşliğinde havuzda yapılan görsel şov Denizlililere keyifli anlar yaşattı. Ramazan’ın ilk gününde gerçekleştirilen muhteşem gösteri vatandaşların büyük ilgisini çekti. Müziğin ritmine, muhteşem renk armonisi ve suyun dansına hayran kalan izleyiciler arasında Denizli Valisi Abadülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve vatandaşlar yer aldı. Çalan şarkılar eşliğinde suyun ritimle birlikte hareket etmesi ve farklı renkler oluşturması vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. 
Gösterinin yaz boyu devam edeceğini dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Suyun ışıkla ve müzikle dansı” suyun çalan müziğin ritmine uygunluğu, renklerin ve lazer ışın demetlerinin gösteriye kattığı renk ve canlılık İncilipınar Parkı’nda Denizlililer için bir ayrıcalık olarak yaz boyu devam edecek. Ramazan’ın ilk gününde böyle bir sürpriz yapalım istedik. Parkımıza da ayrı bir hava kattı. Ramazan boyunca buradaki etkinliklerimizi izlemeye gelen vatandaşlar bu görsel şöleni de izleyebilecek. Bizimle birlikte bu farklı gösteriyi izleyen vatandaşlarımızın beğenilerini almış olmak beni son derece mutlu etti. Tüm Denizli halkını hem Ramazan etkinliklerini hem de bu görsel şöleni izlemeye İncilipınar Parkı’na davet ediyorum” dedi.