Denizli Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında İbrahim Sadri ile ses sanatçısı, bestekar Yücel Arzen, İncilipınar Parkı’nda Denizlilerle buluştu.

Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Her akşam farklı bir etkinliğin gerçekleştirildiği İncilipınar Parkı’ dolduran binlerce Denizlili unutulmaz geceler yaşıyor.

Önceki gün İncilipınar Parkı Denizli dışından gelen konuklar ile yine muhteşem bir atmosfere büründü. Etkinlikler çerçevesinde ünlü şair İbrahim Sadri şiirleriyle ve Yücel Arzen de seslendirdiği şarkılarla duygu dolu anlar yaşattı.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ında izlediği şiir dinletisi şiir tutkunlarına duygu dolu bir gece yaşattı. Yorumcu İbrahim Sadri, gecede yaptığı konuşmada, bir özel radyoda yaptığı programda kendisini en çok Denizlililerin dinlediğini belirterek, sevenlerine teşekkür etti. Vatandaşlar, sevilen şair İbrahim Sadri’nin güçlü yorumuyla seslendirdiği şiirleri can kulağıyla dinlerken Yücel Arzen’in seslendirdiği şarkılara ise hep bir ağızdan eşlik etti.

Coşkulu ve kalabalık bir seyirci kitlesi önünde yaklaşık 2 saat boyunca kendi şiirlerinin yanı ünlü şairlerin şiirlerini okuyan İbrahim Sadri ve Yücel Arzen’e sahneye gelerek teşekkür eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Bizlere unutulmaz bir akşam yaşattınız. Ağzınıza, yüreğinize sağlık. Bu gece sanatçılarımızı yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


Öte yandan Ramazan Etkinliklerinin ikinci adresi Adalet Parkı’nda aynı saatlerde bir gün önce İncilipınar Parkı’nda sahne alan Recep Demirkaynak stand-up  gösterisiyle izleyenleri kahkahaya boğdu.