Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 100. yıl etkinlikleri kapsamında "Son Çanakkale" oyununu sergiledi. İzleyicilere Çanakkale ruhunu yaşatan Genç Denizli Tiyatro Kulübü, oyunu Aydın Buharkent ve Kuyucak ile Denizli'nin birçok ilçesinde de sergileyecek. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 100. yıl etkinlikleri kapsamında, "Son Çanakkale" oyununu sahneye koydu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda sergilediği oyuna, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla izleyiciyle buluşan oyun, salonu dolduran tiyatro severler tarafından büyük beğeniyle izlendi. Yönetmenliğini Hakan Kurt'un yaptığı Son Çanakkale oyununda, sadece Türkiye'nin değil dünyanın da kaderini değiştiren Çanakkale Zaferi ele alındı. Savaşta cephe öncesi askere gidecek gençlerin ailelerinden ayrılışının dramatik bir şekilde anlatıldığı oyun, bir yandan izleyenleri duygulandırırken diğer yandan da tiyatro severleri 100 yıl öncesine götürdü.Yaklaşık iki saat süren oyun izleyenler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı. 

İlçelerde de sergileniyor 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 100. yıl etkinlikleri kapsamında sergilediği "Son Çanakkale" oyununu bir çok ilçede de sahneye koydu. Çanakkale ruhunun yaşatılması için beğeniye sunulan tiyatro oyunu bugüne kadar Sarayköy, Acıpayam, Beyağaç, Çameli, Tavas, Bozkurt ve Çardak ilçesinde sergilenirken, "Son Çanakkale" 19 Mart'ta Kale, 20 Mart'ta Çivril, 21 Mart'ta Bekilli, 22 Mart'ta Aydın Kuyucak, 27 Mart'ta Babadağ, 28 Mart'ta Güney ve 29 Mart'ta da Aydın Buharkent'te vatandaşlarla buluşacak.