Denizli Belediyesi’ne bağlı Sevgi Eli, hayırseverlerin bağışlarını, kimsesiz, maddi durumu iyi olmayan, engelli, hasta, yatalak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Sevgi Eli, son olarak Buldan’ın Yenicekent Beldesi’nde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.
Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Eli, ilçeden gelen talepleri değerlendirerek yardım için harekete geçti. Sevgi Melekleri, Buldan’ın Yenicekent Beldesi’nde yardım bekleyen ihtiyaç sahiplerine sevgi elini uzattı.
  Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın eşi Berrin Zolan önderliğindeki Sevgi Eli melekleri, gıda, giysi, beyaz eşya ve ev eşyalarıyla Yenicekent Beldesi’ne gitti. Burada ihtiyaç sahibi ailelerin evleri ziyaret edilerek yardım yapıldı. Yeni evli çift Eyüp Kabakçı ve eşi Fatma Kabakçı sevgi meleklerini karşısında görünce çok sevindi. Berrin Zolan, Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı burada aileyle bir süre sohbet etti. Berrin Zolan, mahalledeki çocuklarla ayrı ayrı ilgilenerek her birine çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra aileye ihtiyaçları doğrultusunda halı, buzdolabı, fırın, giysi ve giyecek yardımı yapıldı. Evin tüm ihtiyaçları Sevgi Eli’nce karşılandı.
  Sevgi Eli melekleri ikinci ziyaretini ise Kabakçı ailesinin komşularına yaptı. Burada düzenli geliri olmayan ve ilerlemiş yaşına rağmen çiftçilik yaparak geçimini sağlamaya çalışan ailenin yardımına Sevgi Eli koştu. Aileye ihtiyaç önceliğine göre çeşitli yardımlar yapıldı. Ayrıca, ailede engelli Ümmü Eski'nin de tekerlekli sandalye ihtiyacı karşılandı.
Bu arada Yenicekent’teki diğer ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere buradaki yetkililere yardım malzemeleri teslim edildi.
  Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın eşi Berrin Zolan, hayırseverlerin bağışlarını kimsesiz, maddi durumu iyi olmayan, engelli, hasta, yatalak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceklerini belirterek, ‘Sevgi Eli, bugün mutlaka hatırlanacak biri vardır düşüncesiyle hareket ederek yardımlarını sürdürüyor. Amacımız yardıma ihtiyacı olan herkese en kısa sürede yardım elimizi uzatıp yarasına merhem olabilmektir. Sizlerin aracılığıyla hayırseverlere sonsuz teşekkür ediyorum. Onların yardımları sayesinde ihtiyacı olanlara yardım ediyoruz. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum’ dedi.