Uzun zamandır Denizli’nin gündeminde olan ve vizyona gireceği tarih heyecanla beklenen ‘Semur Şeytanın Kabilesi filmi 18 Ağustos’ta sinemalarda izleyicisinin karşısında olacak. Yapımcı Ayhan Ulam,  “Semur, uzun uğraşlar sonrası Sarayköy’de, Denizli’de Forum Çamlık’ta, teleferikte, Delikliçınar’da çekildi. Denizli’yi inanılmaz derecede tanıtan başarı beklediğimiz bir film. Denizli’de çekilen ilk psikolojik gerilim filmi. 18 Ağustos’ta tüm Türkiye’de aynı anda salonlarda izlenebilecek. Denizli halkından filmimize sahip çıkmalarını istiyoruz.” dedi. 

11 Ağustos cuma günü Twitter’de Türkiye’de ikinci gündeme oturduklarını belirten Ulam, “Türkiye’de #Semur18ağustostavizyonda etiketiyle en çok konuşulan ikinci konu olduk. İnsanlar ‘Semur’ filmiyle Denizli’yi Konuştu. Önümüzdeki günlerde de sosyal medya fenomenleri bu filmi paylaşacaklar. Fragmanlarıyla önemli bir tanıtım yapacaklar.” dedi. 

DENİZLİ'NİN TANITIMINDA ÖNEMLİ

Semur filminin Denizli’ye tanıtım anlamında çok büyük bir katkısı olacağını belirten Ulam, “Filmimizde, Denizli’nin kaplıcalarıyla meşhur olduğunu, Pamukkale’nin ne kadar güzel olduğunu gösteren sahnelerimiz var. Teleferikte yaptığımız çekimlerde Denizli’nin tepeden bir gece görünüşünü izleyenlere sunacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Filmden iyi bir gişe bekliyoruz. Denizli halkından iyi bir desteğe ihtiyacımız var. Denizli halkı destek verirse bize moral olacak ve yeni projelere imza atmamızda bize enerji verecek.” dedi.

Semur Şeytanın Kabilesi filminden sonra Komedi filmi projeleri olduğunu belirten Ulam, “Antik Köy adından bir komedi filmi projemiz var. Onu çekebilmemiz için bu filmden moral depolamamız gerekiyor. Bu da Denizli halkının destekleriyle olacak. Semur’da çok aşırı bir korku yok. Kaliteli bir film herkesi bekliyoruz.” dedi.