Denizli Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Adalet Parkı ve İncilipınar Parkı iki ünlü isimi ağırladı. Türk Tasavvuf Müziği’nin duayenlerinden Sami Özer İncilipınar Parkı’nda, Şair İbrahim Sadri ise Adalet Parkı’nda binlerce Denizliliye unutulmaz bir akşam yaşattı. Her iki mekanda gerçekleştirilen etkinliklere Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı.
İncilipınar Parkı’nda sahneye davet edilen Başkan Zolan Denizli’de iki önemli sanatçıyı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, “İncilipınar Parkı’nda Sami Özer’i Adalet Parkı’nda İbrahim Sadri’yi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu gece her iki sanatçımız da gerçekleştirdikleri etkinlikler ile ruhumuza dokunacaklar. Bizler ile birlikte oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Zolan Sami Özer’e teşekkür plaketini verdikten sonra Adalet Parkı’nda gerçekleşen İbrahim Sadri şiir dinletisine katılım için buradan ayrıldı.
Adalet Parkı’nda sahne alan ve Denizli’de olmaktan büyük keyif aldığını dile getiren İbrahim Sadri ise seslendirdiği şiirler ile kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Dinleti sonrasında sahneye davet edilen Başkan Zolan,”Böylesine güzel bir mekanda bize bu keyifli akşamı yaşattığı için sanatçımıza çok teşekkür ediyorum. Bu akşam bizi bir başka aleme götürdü” dedi. Başkan Zolan İbrahim Sadri’ye bir de teşekkür plaketi verdi.