Denizli Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklerde Adalet Parkı ve İncilipınar Parkı iki ünlü isimi ağırladı. Ekranların sevilen yüzü İkbal Gürpınar ve Tasavvuf Müziği'nin güçlü sesi Taha izleyenlerden tam not aldı. Denizli’de kaldıkları iki gün boyunca Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Anafartalar ve Akkonak Mahallelerinde gerçekleştirilen iftara katılan İkbal Gürpınar ve Taha vatandaşlardan yoğun ilgi gördü
Her iki mahallede de gerçekleştirilen iftarda vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Başkan Zolan, “Sizlerle aynı sofrada olmak, Ramazan ayının güzelliklerini paylaşmak bizim için büyük mutluluk. Gülen yüzlerinizi görmek bizim bütün yorgunluğumuzu alıyor.Gönüllerin huzur, kalplerin iyilikle dolduğu bu mübarek ayın size ve sevdiklerinize hayırlar getirmesini diliyorum”dedi.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sanatçıların Adalet Parkı ve İncilipınar Parkı’nda gerçekleştirdikleri konser ve şiir dinleti ise binlerce Denizliliye unutulmaz bir akşam yaşattı.
Başkan Zolan daha sonra sanatçılara birer teşekkür plaketi verdi.