Emsan Doğan Demirci İlköğretim Okulu'ndaki şenliğe Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru da katılarak çocukların sevincini paylaştı. Aralarında ilk kez tiyatro oyunu seyreden çocuklarında bulunduğu binlerce ilkokul öğrencisi, tiyatro oyunuyla adeta kahkahalara boğuldu. 

TİYATRO ÇOK ÖNEMLİ
Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, oyun öncesi yaptığı konuşmada belediyenin çocuklara yönelik düzenlediği etkinlikler hakkında bilgi verdi. 
Belediyecilik anlamında birçok aktiviteyle çocukların gönlüne girmek istediklerini kaydeden Başkan Gürlesin, "Özellikle tiyatro etkinliğimizle sizleri kültürümüze önemli katkı koyan büyüklerimizi tanıştırmak istiyoruz. Mobil Etkinlikler ve Kültür Aracı Oyuncu Ekibimiz, 2 ay sürecek etkinlikle belediyemiz sınırları içinde 50 okumuzda 22 bin öğrenciyle buluşacak. Pamukkale Belediyesi olarak benzer etkinliklerimiz artarak devam edecek. Hem eğlenceli ortam sunmak hem de kültürümüzü yaşatmak adına böyle bir etkinliği düzenledik. Nasrettin Hocamızı bütün okullarda öğrencilerimizle buluşturacağız. Çocuklarımızın velilerini de aynı ortama bekliyoruz. Okullarda ve salonlarda bu etkinliği doya doya yaşatmak istiyoruz. Pamukkale’de yaşamak ayrıcalık olacak demiştik. Bu oyunla çocuklarımız ayrıcalığı yaşayacak. Kültürün her alanında mobil aracımızla hizmeti vatandaşlarımızın ayağına kadar götürmeye devam edeceğiz. Ben şimdiden etkinliğimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.