Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknokent, iftar yemeğinde bir araya geldi.
Çağlayan Catering’te düzenlenen iftar yemeğine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, PAÜ Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Keskin, Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Hasalettin Deligöz, dekanlar, öğretim elemanları, firma temsilcileri ve davetliler katıldı.
Pamukkale Teknokent olarak başarılı bir grafik çizdiklerini ve Türkiye’de teknokentler arasında önemli bir yere geldiklerini belirten PAÜ Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Hasalettin Deligöz, böyle mübarek bir gecede bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı da Pamukkale Teknokent olarak üniversite sanayi işbirliğini en üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini, buradan alınacak çıktılarla her zaman sanayici, iş adamı ve ticaret erbabına destek olacaklarını söyledi.
Teknokent’in Denizli için çok önemli olduğunu ve bugüne kadar başarılı çalışmaların yapıldığını belirten Vali Abdülkadir Demir ise eksiklerin giderilmesiyle birlikte 2013 yılının sonunda daha büyük hedeflerin konabileceğini söyledi.