Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Tasavvuf müziğinin İslam Aleminde tanınan ismi merhum sanatçı Ahmed Hatiboğlu’nun anılacağı konser ile 180 ozan ve şairin bölge halkıyla buluşacağı “Türkiye Ozanlar ve Şairler Şöleni” etkinliğine tüm vatandaşları davet etti. 

Pamukkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonunda iki önemli sanatsal etkinlik gerçekleştirilecek. Tasavvuf müziğinin ülkede ve İslam aleminde tanınan ismi, TRT sanatçısı merhum Ahmed Hatiboğlu’nun anılacağı “İlahiler Yetim Kaldı” tasavvuf konseri 4 Mart 2016 Cuma günü PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde saat 20.00’da gerçekleştirilecek. Etkinlikte ayrıca ünlü sanatçıyı ikiz kardeşi Hadis Alimi Said Hatiboğlu ile ünlü sanatçının oğlu Ahmet Hatiboğlu anılarıyla anlatacak.

Pamukkale Belediyesi, 5 Mart Cumartesi günü ise ilçeye ve Denizli’ye sanatsal bir renk getirecek büyük bir etkinliği gerçekleştirecek. Eserleri bestelenmiş, tanınan 180 ozan ve şair, “Türkiye Ozanlar ve Şairler Şöleni” etkinliğinde sahne alarak vatandaşlara unutulmaz, keyif dolu bir gece yaşatacak. Atışmalar başta olmak üzere türkü dolu gece Saat 20.00’da Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilecek. 

TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ

İki etkinliğe de Pamukkale İlçe halkını, Denizli halkını davet eden Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak bilinir belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinliklere de önem veriyor, vatandaşlarımızı buluşturmaya devam ediyoruz. Konserler, şiir dinletileri gibi etkinlikleri gerçekleştirerek sanatsal anlamda ihtiyaçların giderilmesine katkı koymaya çalışıyoruz. Mart ayımızda birçok sanatsal etkinliğimizle halkımızı buluşturacağız. O çalışmalarımızdan ilki 4 Mart Cuma Günü gerçekleşecek Tasavvuf konseri. Diğeri ise 5 Mart Cumartesi günü ise ülkemizin çeşitli bölgelerinden 180 şair ve ozanımızı halkımızla buluşturacağımız şölen. Müzikle renklenecek ilçemizde iki etkinliğimize de tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.