Pamukkale Belediyesi’nin, 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının manevi atmosferinin yaşatan etkinlikleri Karahayıt’ta Ramazan Geceleri adlı programlarıyla devam ediyor. Ramazan şenlikleri kapsamında birbirinden değerli sanatçılar ilçe halkıyla ve sevenleriyle biraraya gelmeye devam ediyor. Etkinliklerin dokuzuncu gününde ezgi sanatçısı Ömer Karaoğlu, sahne aldı. Karaoğlu, konserde seslendirdiği "La İlahe İllallah", "Arzuhal", "Bilemezler", "Meryem Gibi", "Kuşlar" isimli sevilen ezgileriyle uzun süre alkış aldı.
 
BAŞKAN GÜRLESİN’DEN ÇOCUKLARA HEDİYE
 
 Çocuklar oyun gruplarında coştu, pamuk şeker, macun, limonata gibi ikramların tadına baktı. Başkan Hüseyin Gürlesin, çocuklara içerisinde ‘Santranç takımı, Diş Bakım Seti, 4 İşlem Matematik Oyunu ve Boyama Kitabı’nın yer aldığı hediye paketi dağıttı. Çocuklara macunda ikram eden Başkan Gürlesin, hediyelerle Ramazan gecesinde çocukların sevinçlerini ikiye katladı.
 
KALPLERE SESLENDİ
 
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin yaşattığı manevi yüklü bir gece için sanatçı Ömer Karaoğlu’na teşekkür etti. Başkan Gürlesin sanatçıya içerisinde Kuran-ı Kerim, tesbih ve esansın bulunduğu sanduka hediye etti.
 
Karahayıt’ta Ramazan şenliklerinin tüm coşkusuyla devam ettiğini belirten Başkan Gürlesin, “Ramazan ayının manevi atmosferini yansıtan böylesi güzel etkinlikleri ilçe halkıyla buluşturmanın memnuniyetini yaşadığını söyledi.
 

KADİR GECESİNDE MUHTEŞEM PROGRAM
 
Kadir Gecesi günü özel bir program hazırladıklarını belirten Başkan Gürlesin, “11 ayın sultanı Ramazan ayında yer alan, maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran, Yüce Yaradanın insanlığa kurtuluş çağrısı olan Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde; İncilipınar Parkında hazırladığımız programla, Pamukkale İlçe halkımızla iftardan teravihe kadar bu gecenin manevi atmosferini hep birlikte yaşayacağız. Medine usulü iftarla başlayacak ve Dünyaca tanınmış hafızların katılımıyla gerçekleşecek bu kutlu gecedeki etkinliğimize tüm halkımız davetlidir” dedi.
 
23 Haziran Perşembe akşamı ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Cevat Akşit  ise Karahayıt’ta Ramazan Şenlikleri kapsamında dini sohbette bulunacak.