Bir aylık Mübarek Ramazan ayı boyunca nefis terbiyesi imtihanı verip, tamamladığımız Mübarek Ramazan ayının sonunda yine buruk bir sevinçle Ramazan Bayramımıza ulaşmış bulunmaktayız.

Ülkemizin etrafındaki Ülkelerde devam eden kargaşa ve devam eden huzursuzluk, Çin’in Doğu Türkistan’ı ilhak etmesi ve dünyanın diğer bölgelerinde sürüp giden huzursuzluklar sonucu katledilen kardeşlerimiz ve diğer insanların canlarından olması bizleri derinden üzmüştür. Bizler bu mübarek Ramazan bayramında; katledilen kardeşlerimiz için Allahtan rahmet diliyoruz. Ümit ediyoruz ki yaşanan bu durum bir an önce son bulur. 

Bayramımız tüm İslam Aleminin bayramıdır. İlimizde ve Ülkemizde barış, dostluk, birlik ve beraberlik içinde güzel bir bayram geçireceğimize inanıyorum. 
Bu vesileyle Üyelerimiz ve halkımızın bayramını Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Kin ve nefretin konuşulmadığı, kan ve gözyaşının olmadığı, hep bir arada, sağlık ve huzur içinde, insanların biribirine sevgi ve saygıyla yaklaştığı nice bayramlar diliyorum.