Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Türk Sanat Müziği’nin duayenlerinden Ahmet Özhan, İncilipınar Parkı’nı dolduran binlerce sanatsevere tasavvuf müziği ziyafeti sundu. Ramazan gecelerini usta sanatçı Ahmet Özhan’ı dinlemeye gelenler unutulmaz bir geceye tanıklık etti.
 
Tasavvuf müziğinin önemli isimlerinden Ahmet Özhan, Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında konser verdi. Denizli Belediyesi İncilipınar Parkı’nda Ramazan gecelerini usta sanatçı Ahmet Özhan’ı Denizlililer ile buluşturdu.
Özhan, harika yorumu ile parkı dolduran binlerce izleyiciyi mest etti.
 
Ahmet Özhan, İncilipınar Parkı'nda teravih namazının ardından verilen konserde Ramazan ayının büyük önem taşıdığını belirtti. Özhan, "Denizlilerle bundan sonra daha sık bir araya gelmeyi ümit ediyorum. Ramazan etkinlikleri kapsamında başlayan birlikteliğimiz inşallah sürekli bir hal alır" dedi.
 
Konseri vatandaşlarla birlikte Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da izledi. Ahmet Özhan’a program sonunda sahneye çıkarak teşekkür eden Zolan, “ Böylesine güzel bir mekanda bize bu keyifli akşamı yaşattığı için sanatçımıza çok teşekkür ediyorum. İsminin önünde Devlet Sanatçısı unvanı bulunan Sayın Özhan, görülüyor ki milletin sanatçısı olma unvanını çoktan elde etmiş. Bize bu güzel, unutulmaz geceyi yaşattığı için tüm Denizlililer adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.