Kemoterapi hastalarının saç sorunlarına özel çözümler ürettiklerini daha önce de haber yaptığımız Mega Saç Tasarım bu kez Forum Çamlık'ta faaliyet gösteren Douglas Parfümleri'nde uzman kadrosu ile bayanlara kaş dizaynı ve el bakımı ile hizmet verdi.

Mega Saç Tasarım sahibi Nihat Yenal, bayanların kaş ve el bakımının önemli olduğunu belirtti. Yenal, "Kadınlar Günü'nde başlatmış olduğumuz hizmetimiz kadınlarımız tarafından takdir topladı. Bu organizasyonu yaparak kadınlara verilecek olan öneme dikkat çekmek istedik. Başarılı olduysak ne mutlu bize" dedi.
 
Denizli Forum Çamlık'ta bulunan Douglas Parfümleri Denizli Şube Müdiresi Pınar Ceylan da yaptıkları bu organizasyona katılımın oldukça fazla olduğunu belirtti. Ceylan, "Douglas Parfümleri olarak şirketimiz Denizli'ye ayrı bir önem veriyor. Onun için bu şehre yatırım yaptık. Kadınlarımıza verdiğimiz önemi yaptığımız bu organizasyonla belirtmek istedik. Misafirlerimize kaş dizaynı ve el bakımı konusunda yardımcı olduysak bu bizim için bir gururdur. Bundan sonraki özel günlerde bu tip faaliyetlerimiz devam edecek." dedi.