HABERDENİZLİ.COM

15 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 16.00 da Uşak AKM fuaye alanında açılacak olan sergi 19 Aralık 2018’e kadar izlenebilecek. Sergi Hakkında bilgi veren Zeki Akakça, LAFOT faaliyetlerine katılan 27 fotoğrafçının 60 eserinden oluşacak olan serginin açılışına Uşak  Belediyesi ve Uşak Fotoğraf Sanatçıları Derneği destek veriyor. Fotoğrafların seçimi ve baskısını LAFOT mensubu fotoğrafçılar kendileri üstleniyor.
Akakça, 'Topluluğumuz LAFOT  imece usulü çalışmalarını sürdürerek, her türlü masrafı kendimiz karşılayarak bu tür etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Herhangi bir kurum ya da kuruluş ile kişilerden destek almıyoruz. Uşakta açacağımız sergide duyuru için afiş davetiye ve kokteyl bölümünü Uşak Belediyesi üstlenerek, UFSAD mensupları da lojistik anlamda destek vereceklerdir.
Daha önce Denizli il merkezinde ve Marmariste açtığımız sergilerde tüm giderleri sergiye katılan arkadaşlarımız kendileri karşılamışlardır. Bu düşünce ve inançla Fotoğraf sanatına katkı vermeye devam edeceğiz. 115 dolayındaki katılımcımız ile bu alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katkı ve  destekleri için Uşak Belediyesi ve UFSAD Uşak Fotoğraf sanatçıları Derneğine teşekkür ediyoruz. Tüm fotoğraf severleri sergimize davet ediyoruz. dedi.