Denizli Valiliği, DİGEM, Denizli İl Özel İdaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce organize edilen "Köyde Şenlik Var" projesi kapsamında Karateke Köyü Necati-Fikriye Dalaman İlkokulu'nda etkinlik düzenlendi.

Karateke Köyü'ndeki şenliğe Ovacık, Emirazizli, Dereçiftlik, Aydınlar, Menteşe, Akbaş köylerindeki çocukların yanı sıra Honaz Kaymakamı Turgut Gülen, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Üsteğmen Galip Yağlı, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, İlçe Emniyet Amiri Girne katıldı. Honaz Kaymakamı Turgut Gülen

"Köyde Şenlik Var" projesinde çocukların mutluluğunu gördüklerini belirterek, "Şenliklerin köylerde düzenlenmesi çok önemli. Çocukların mutluluğundan dolayı bizlerde mutlu oluyoruz. Bu şenlik çocuğu, genci ve yaşlısıyla kaynaşmaya vesile oldu" dedi.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu da, "Köylerimizden gelen çocuklar oldukça mutlular. Geleneksel hale gelmesini temenni ettiğimiz bu şenliklerde çocuklar gün boyu enerjilerini attılar. Diğer köylerimizden gelen çocuklar da birbirleriyle kaynaşma fırsatı yakaladı" şeklinde konuştu.

Şenlik ile köylerde yaşayan çocukların, sosyal, kültürel ve eğlence içerikli etkinliklere ulaşılmasının sağlandığı belirtilirken, şenliğin ikinci bölümünün Sapaca, Yukarıdağdere, Aşağıdağdere, Yokuşbaşı köy ilkokullarının katılımı ile Gürleyik Köyü'nde düzenleneceği bildirildi.