Kızılcabölükspor onursal başkanı ve Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölüklü işadamı hacı Enver Paralı’ya İstanbul’da teşekkür ziyaretinde bulundu.
Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor’un ziyaretleri devam ediyor. İstanbul’da yaşayan Kızılcabölüklü işadamı hacı Enver Paralı’yı çalışma ofisinde ziyaret eden Kızılcabölükpor yönetimi beraberinde Bölgesel Amatör Ligi şampiyonluk kupasını da götürdü. Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan hacı Enver Paralı şampiyonluk kupasını havaya kaldırırken, “Renklerinin sarı-kırmızı olması önemli değil, Kızılcabölük her şeyden önce gelir. Kızılcabölükspor’un şampiyonluğu beni en fazla memnun eden olaylardan biri oldu” dedi.
Kızılcabölükspor onursal başkanı ve Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu da, “Sizlerin varlığı her zaman bizler için güven kaynağı olduğu. Her alanda olduğu gibi Kızılcabölükspor’a verdiğiniz destekler şampiyonluk yolunda bizim en büyük itici gücümüz oldu. Allah sizi başımızdan eksik etmesin”diyerek, Paralı ailesine teşekkür etti.