Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Denizli’de 300 ailenin kapısını 40 gönüllü ile çalarak kurban eti dağıtımı yaptı.
Bayramın ikinci günü erken saatte bir araya gelen gönüllüler, dernek yetkilileri tarafından daha önce isimleri belirlenen vatandaşlar için hazırlanan kolileri sahiplerine ulaştırmak üzere teslim aldı. Vatandaşlara etler dernek gönüllüleri tarafından teker teker ulaştırıldı. Bayramda kurban kesemediklerini belirten vatandaşlar, kendilerini unutmayan Kimse Yok Mu Derneği ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.


Kimse Yok Mu Derneği Denizli Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Aytuğ, Kurban Bayramlarının birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği günler olduğunu belirterek, ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapıldığını söyledi. Derneğe daha önce müracaat etmiş, sosyal incelemesi yapılmış olan kayıtlı ihtiyaç sahibi vatandaşların, bayram öncesi her türlü giyim ihtiyacının ücretsiz olarak karşılandığını aktaran Aytuğ, "Özellikle çocuklar ve bütün aile fertlerine ayakkabıdan çocuk bezine, ceketinden pantolonuna, tişört ve gömleğine kadar mağazamızdan giydiriyoruz. Kendileri mağazadan diledikleri gibi giyim eşyalarını seçip beğenerek alıyorlar. Kurban Bayramı'nda kurban eti dağıtarak da mağdurlarımızın bayram sevincini paylaşmak istedik. Bu nedenle Denizli’deki mağdurlarımıza kurban eti dağıttık. Bize katkıda bulunan bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.


Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun öne çıktığı bir bayramın kutlandığını ifade eden Kimse Yok Mu Denizli Şube Müdürü Mehmet Tulunay “Kimse Yok Mu Derneği olarak, bu bayram da ihtiyaç sahibi aileler ile gönül köprüsü kurup, kurbanlarımızı paylaşmaya çalışıyoruz. Sabahın erken saatlerinde buraya kadar gelerek ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için hazır bulunan gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Kimse Yok Mu Derneği olarak amacımız Denizli halkının kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmaktır. Kurbanlarımızı, sevgi ve muhabbetimizi onlara götürmek, onları sevindirmek istiyoruz.” dedi.