10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde düzenlenen Gazeteci Muhammet Karaçay’ın derlediği Fotoğraflarla Anılar Sergisi düzenlenen tören ile açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu'nda gerçekleşen serginin açılışına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ümit Varol ve çok sayıda davetli katıldı. Gazeteci Muhammet Karaçay, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle farklı bir etkinlik yapmak istediğini belirterek, "75 fotoğrafın yer aldığı Fotoğraflarla Anılar Sergisi'ni umarım beğenirsiniz. Fotoğraflarla Anılar Sergisi'nin açılmasına destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol'a teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Zolan: "Ortak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz"

Varol ise, 33 yıldan buyana Denizli medyasında görev alan Muhammet Karaçay'ın bu fikir ile kendilerine geldiğinde çok sevindiğini belirterek, "Çalışan Gazeteciler günü kapsamında açılan sergiye destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ediyorum" diye konuştu. Başkan Zolan da, Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nin ortak çalışmalar yapmaya devam edeceğini ifade ederek, "Uzun yıllardan buyana Denizli basınında görev alan Muhammet Karaçay 'Karaçay Yollarda' programı ile yollara düşmüş, Denizli'de gidilmedik yer bırakmamış ve ilçelerimizin tanıtılmasına büyük katkı sağlamıştır. Muhammet Karaçay ile 1987 yılında tanıştık ve ilk fotoğrafımı o dönemde çekti. 1987 yılından buyana dostluğumuz devam ediyor" dedi. Basın emekçilerinin gece gündüz demeden zor şartlarda vatandaşlara haber ulaştırma görevlerini yerine getirdiğini ifade eden Başkan Zolan, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle açılan serginin hayırlı olmasını diliyor emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. 

75 eser sergilendi

Konuşmaların ardından serginin açılışı Başkan Zolan ve beraberindekiler tarafından gerçekleştirildi. Karaçay'ın yapımını gerçekleştirdiği Fotoğraflarla Anılar programlarından derlediği 75 fotoğraf , 9-15 Ocak tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunulacak.