Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Genç Denizli Tiyatro Kulübü tarafından sergilenen Türkmen Düğünü adlı tiyatro oyununu izledi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.


Seyircilerden tam not alan oyunun ardından bir konuşma yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, "Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak bu güzel oyun için teşekkür ediyorum. Bizlere çok güzel bir gece yaşattılar" dedi. Başkan Özen, konuşmanın ardından oyunculara ve davetlilere karanfil dağıttı.   

Genç Denizli'den Kadınlar Günü Sergisi

Öte yandan Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Kulübü ve Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğinde bir sergi düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci'nin açılışını gerçekleştirdiği sergide, Genç Denizli Resim Kulübü öğrencilerinin 13 eseri beğeniye sunuldu.