Denizli Belediyesi tarafından kentin değişik mahallelerinde organize edilen iftar programları devam ediyor. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar sofrası bu kez Cumhuriyet Mahallesi’nde kuruldu. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ile birlikte katıldığı iftar programına Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Nurcan Dalbudak’da katılım gösterdi. Milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Nurcan Dalbudak ile birlikte Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan vatandaşlar ile tek tek selamlaştı ve Ramazanlarını kutladı.

Yaklaşık bin 500 kişinin katılım gösterdiği iftar programında vatandaşlara seslenen Başkan Zolan, “ Sizler ile birlikte aynı sofrada olmak, aynı yemeği paylaşmak bizler için büyük mutluluk. Bu gün burada sayın milletvekillerimizle hem sizlerle orucumuzu açalım hem de hoş sohbetler edelim istedik. Katılım gösterdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Öncelikle Ramazanınızı kutluyor, hepinize sağlık mutluluk diliyorum. Tuttuğunuz oruçlar yaptığınız ibadetler İnşallah Allah katında kabul olur. Dualarınızda sevdikleriniz gibi komşularınıza, Denizlimize, insanımıza, yurdumuza, büyüklerimize iyi dileklerde bulunmayı ihmal etmeyin. Ramazan’ın bereketi üstünüzde olsun” dedi.

Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’de konuşmasına mahalle halkının Ramazanını kutlayarak başladı. Ramazan’ın Denizli’de o manevi atmosfere yakışır bir şekilde geçtiğini dile getiren Zeybekci, “ Böylesine güzel bir günde sizlerle birlikte olmak bizim için son derece büyük bir keyif. Ramazan ayı huzur, mutluluk, barış getirsin, tüm dünyada akan kan dursun Ramazan, yıl içinde huzur bulduğum aylardan bir tanesidir. Bir başka güzel, bir başka sabırlı olur insan. Denizli’de son 8 senede Ramazan’ın geldiği Denizli hissediyor yaşıyor. Belediye başkanımızı kutluyorum. Belediyenin programları muhteşem. İncilipınar, ve Adalet parklarında yapılan, etkinliklere her akşam başka bir keyif katıyor bu aya. Ramazanın geldiğini, yaşandığını Denizli her şeyiyle hissediliyor. Hepinizin Ramazanını kutluyorum” dedi.


Milletvekili Nurcan Dalbudak ise çoluk çocuk genç yaşlı herkesi aynı sofrada buluşturan Denizli Belediyesi’ne ve Başkan Zolan’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında mahalle halkının Ramazanını kutladı. Kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen bu organizasyonların aynı zamanda kendilerini vatandaşlarla buluşturduğuna dikkat çeken Dalbudak, “ Sizlerle olmak aynı sofrada olmak bizim için büyük keyif. Bizlere gösterdiğiniz ilgi alaka bizleri son derece mutlu ediyor. Bu fırsatı bize sağlayan Denizli Belediyemize sonsuz teşekkür ediyorum. Hepinizin Ramazanını kutluyorum” dedi.

İftar sonrası ise mahalle halkıyla gerçekleştirilen sohbette ise vatandaşlar istek ve taleplerini iletti.