Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, verdiği iftar yemeğiyle belediye çalışanlarını ve ailelerini bir araya getirdi.
Ramazan ayının her günü Pamukkale’nin farklı bir mahallesinde iftara katılacak olan Başkan Gürlesin, ilk birlikteliğini belediye personeli ve ailelerine yönelik düzenlenen yemek programında yaptı. Yemeğe, Başkan Yardımcıları Abdullah Sevinçli, Fahrettin Göksu, Türkay Gözlükaya, Veli Demir ile Selim Arkan aileleriyle birlikte katıldı. Meclis üyelerinin de katıldığı yemekte çok sayıda belediye çalışanı vardı. Böylece büyük Pamukkale Belediyesi ailesi 2. kez bir araya gelmiş oldu. 

Başkan Gürlesin, eşi Derya Gürlesin’le birlikte tüm masaları tek tek dolaşarak herkesle sohbet etti. Çocuklarla şakalaşan Başkan Gürlesin, gençlerle de yakından ilgilendi. Geçen yıl ilkini düzenledikleri yemeğin her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirileceğini ifade eden Başkan Gürlesin, ‘Öncelikle Ramazan ayınız mübarek olsun. Geçen yıl ilkini düzenlemiştik ve geleneksel hale getirmek istediğimizi söylemiştik. Çok şükür bugün 2.’sini düzenliyoruz. Ramazan ayı rahmet ve bereket ayıdır. Bu rahmet ve bereket ayında sizlerle birlikteyiz. Allah birliğimizi, dirliğimiz bozmasın. Bu vesileyle Ramazan ayında yaptınız ibadetlerin, tuttuğunuz oruçların kabullerin en güzeliyle kabul olmasını temenni ediyorum. Ramazan Bayramınızı da şimdiden en kalbi duygularımla tebrik ediyorum’ dedi.
Bu arada yemek sonrası emekli olan personeller plaketle onurlandırıldı. Başkan Gürlesin, emekli olan personellerin plaketlerini bizzat kendi takdim etti. Emekli personeller de Başkan Gürlesin’e çiçek sundu.