GENÇLERDEN KARMA SERGİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli üyelerinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Karma Sergi’ açıldı. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin gençlerin sosyal, kültürel ve el becerilerini geliştirmeleri amacıyla hizmete sunduğu Genç Denizli Kulüpleri'nin geleneksek sergisi, Forum Çamlık Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Genç Denizli üyeleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Başkan Zolan, serginin açılışında yaptığı konuşmada, "Geleceğimiz ve gelecekte ülkemizi yönetecek olan gençlerimizin yapmış olduğu eserleri, marifetlerini hep birlikte göreceğiz. Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği ve her türlü imkanı sunduğu Genç Denizli çatısında toplanan gençlerimizin eserleri açılışını yaptığımız sergide sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Öncelikle gençlerimize eğitim veren değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah gençlerimize bir nebze destek verebildiysek, hayallerine giden yolda kendilerine katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize" diye konuştu.
3 Ocak 2015'e kadar açık kalacak olan Genç Denizli Karma Sergisi'nde, Genç Denizli Resim Kulübü'nün 30, Fotoğraf Kulübü'nün 6, Hat Kulübü'nün 12, Karikatür Kulübü'nün ise 12 olmak üzere toplamda 60 eseri yer alıyor.