TRABZON (CİHAN)- Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi, ücretsiz olarak düzenlediği yağlı boya, kara kalem ve ebru kurslarında yapılan eserlerden elde edilecek gelirle köy okullarına kitap bağışında bulunulacak.
Gençlik Meclisi’nin ücretsiz olarak düzenlediği yağlı boya, kara kalem ve ebru kurslarında ortaya çıkan eserler Uzun Sokak’ta Bölge İdari Mahkemesi önünde açılan sergiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Serginin açılışına Trabzon Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Turan, Osman Gökhan Bali, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun ve çok sayıda vatandaş katıldı. İki gün boyunca açık kalacak sergide elde edilecek gelirle köy okullarına kitap bağışında bulunulacak.
Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, eğitime katkıda bulunmak amacıyla gençler olarak bugüne kadar birçok etkinliğe imza attıklarını belirtti.
Tosun, eserlerin satışından elde edilecek gelirlerle köy okullarına ve köylere kitap bağışında bulunacaklarını belirterek, tüm Trabzonluların desteklerini beklediklerini söyledi.
Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan ise Gençlik Meclisi’nin kurulduğu günden beri birçok organizasyon gerçekleştirdiğini belirterek, köyler ve köy okullarına kitap bağışı yapmak amacıyla düzenlenen etkinlik dolayısıyla Gençlik Meclisi üyelerine teşekkür etti.
CİHAN