Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü oyuncuları tarafından sahnelenen "Kurban" isimli oyun izleyicilerin beğenisini topladı.
Genç Denizli Projesi çeşitli sosyal aktiviteler ve etkinliklerle gençlerin ilgisini toplamaya devam ediyor. Gençlerin sosyal hayatlarını zenginleştirmek için Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2010 yılında hayata geçirilen ve zaman içerisinde binlerce genci farklı sosyal aktiviteler için bir araya getiren proje kapsamında en çok ilgiyi Tiyatro Kulübü görüyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü tarafından Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda sahnelenen "Kurban" isimli oyun izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Oyuna hakkında bilgiler veren Yönetmen Ozan Özdemir, "Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün 12'nci oyunu olan, Güngör Dilmen’in 'Kurban' adlı oyunu erkek egemenliğine ve töreye baş kaldıran Zehra adlı kadınının dramını konu alıyor. Zehra’nın mücadelesi bireysel olmakla birlikte, toplumsal anlamda da büyük önem taşıyor. Kadın meselesi Türk tiyatrosunda önemli bir yer tutar" dedi.
Genç Denizli Tiyatro Kulübü oyuncular sergiledikleri oyun ve gösterdikleri sahne performansı ile ayakta alkışlandı.