Yeni sezonda basketbol 2. liginde mücadele edecek olan Gamateks Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) basketbol takımı yönetim kurulu üyeleri Vali Abdülkadir Demir'i makamında ziyaret etti.
Bu sezon yaptığı güçlü transferlerle yeni sezona iddialı bir giriş yapan Gamateks PAÜ Basketbol Kulübü yeni yönetimi, Vali Abdülkadir Demir'i makamında ziyaret etti. Ziyarete, Kulüp Başkanı Ender Yörükoğlu ve Gamateks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydınlı, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Abdülkadir Demir, “Üniversitemizin kulübü başka bir kulüp ile birleşerek bu yıl 2. ligde mücadele edecek. Basketbol başta olmak üzere salon sporları Denizlimiz için çok önemli. Gamateks PAÜ Basketbol Kulübümüzün maçlarını yapacağı kapalı spor salonu, Üniversitemiz tarafından yapımına önceki yıllarda başlanan ve bu yılsonunda tamamlanacak olan 5 bin kişilik uluslararası standartlara sahip bir salon. Çocuklarımızın eğitiminde akademik başarının yanı sıra fiziksel ve ruhsal gelişimi açısında spor önemli bir yer tutmaktadır. Bu bilinçle amacımız salon sporlarını Denizli’de sevdirmek. Yapacak işimiz çok. Bu konuda destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda başta yönetim kuruluna ve oyunculara başarılar diliyorum. Denizlili basketbol severleri de PAÜ takımının maçlarında destek vermeye davet ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından kulüp başkanı Ender Yörükoğlu Vali Demir'e isminin yazılı olduğu forma hediye etti.