Ünlü sanatçı Fettah Can, 11 Temmuz günü saat 12.00’de Turkuaz Otomotiv’de sevenleri ile söyleşiye katılacak ve imza dağıtacak. Ünlü söz ve beste sanatçısı Fettah Can, Denizli’de ilk kez konser verecek. Mersa Turizm Organizasyonu’yla Denizli’ye ilk kez gelecek olan ünlü sanatçı Fettah Can, konser öncesi Hyundai Turkuaz Plaza’da 11 Temmuz günü saat 12.00’de sevenleri ile bir araya gelecek.
Turkuaz Otomotiv Genel Müdürü Yavuz Selim Yaşar, kültürel ve sanatsal etkinliklere Turkuaz olarak her zaman destek verdiklerini belirterek, “Fettah Can, Türkiye’nin severek takip ettiği bir sanatçı. Biz de bu organizasyona sponsor olarak destek olduk. Tüm müşterilerimizi ve Fettah can hayranlarını Çarşamba günü saat 12:00’de plazamıza bekliyoruz” dedi.   


FETTAH CAN KİMDİR?
Besteleriyle hem sanatçıların hem de müzik severlerin gönlünde taht kuran Fettah Can, farklı yorumu ve tarzıyla kendi albümünü satışa sundu.

Fettah Can, Hande Yener, Gülben Ergen, Levent Yüksel, Nilüfer, Ebru Gündeş ve daha birçok sanatçıya verdiği 250’den fazla besteyle tanınıyor. Yaklaşık 18 senedir besteci kimliği ile müzik sektörünün en çok aranan isimlerinden biri olarak tanıdığımız Fettah Can sonunda kendi albümü için kolları sıvadı. Sezen Aksu, Hande Yener, Gülben Ergen, Sibel Can, Ebru Gündeş, Işın Karaca, İzel, Levent Yüksel, Emel Müftüoğlu, Murat Boz ve daha birçok sanatçı ile çalışarak her sene müzik sektörüne uzun yıllar unutulamayacak şarkılar kazandırdı ve bestecilik kariyerinde çok önemli bir yere sahip oldu.

Fettah Can, kendi şarkılarından oluşan albümünden önce ‘Hazine’ ismini taşıyan şarkısıyla geçtiğimiz yaz bizlere albümden ipuçları verdi. ‘Hazine’, Albüme adını veren şarkı oldu. 10 şarkıdan oluşan albümün tüm söz ve müzikleri Fettah Can’a ait. Sezen Aksu, Alper Narman ve Fettah Can’ın birlikte yazdıkları ve bir zamanlar Türkiye’de yeri yerinden oynatan şarkı Armağan’da bu albümde