Engelliler Meclisi üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği Bahçe Restourant’daki iftara, Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Kent Konseyi Başkanı Şamil Çınar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Handan Çevik, Engelliler meclisi yürütme kurulu ve üyeleri de katıldı.
   Engelliler Meclisi Başkanı Öztürk Özkan, iftar yemeğinin ÖMSS sonuçlarının açıklandığı güne tesadüf etmesinin çok hoş olduğunu bazı engelliler için Ramazan Bayramı’nın çifte bayram olacağını söyledi. Özkan, yemeğe katılan herkese teşekkür etti.
AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak de yaptığı konuşmada, ramazan ayının herkes için çok daha bereketli olduğunu belirterek, ÖMSS sınavında atanan engellilere hayırlı olsun dileğinde bulundu. Milletvekili Dalbudak, atanamayanlara 2. tercihlerde başarılar diledi.
   Denizli Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Şamil Çınar, engelliler meclisinin birçok alanda örnek olduğunu kaydederek ‘geleneksel hale getirilen iftar yemeğiyle bu örneklerinize bir yenisini eklediniz. Hepinize teşekkür ederim’ dedi.
  Geleneksel hale gelen Engelliler Meclisi iftarının ardından, katılımcılar Ramazanın manevi huzurunu doyasıya yaşadı.