Denizli Ticaret Odası, Antalya’da düzenlenen Hediyelik, Yöresel ve Geleneksel Ürünler (YÖREX) Fuarı’nda Denizli’yi açtığı standla tanıttı. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Denizli standını gezen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na Yatağan Palası hediye etti.
4 bin metrekarelik kapalı alanda kurulan fuarda, 100’ün üzerinde katılımcı firma yer aldı. Binlerce ürün çeşidi ile renkli kareler sunan fuar, yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Denizli Ticaret Odası, 50 metrekarelik standında Buldan Otantik Tekstili ve ev tekstili, Yatağan bıçakları/palası, mermer, termal turizm ve yöresel tatları ile Denizli ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İmran Eraslan, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Özkan Haybat, Ali Önal ve Ramazan Çelikkol’un da hazır bulunduğu Denizli Ticaret Odası standı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi. Başkan Necdet Özer, TOBB yönetim kurulu üyelerine Denizli’de üretilen ürünleri tek tek tanıtarak, yöresel tatlardan ikram etti. Özer, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na da Yatağan Palası hediye etti.  
YÖREX ile ilgili değerlendirme yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yöresel ürünlere sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. “İnsanların en büyük zenginliği yöresel olan zenginlikleridir.” diyen Hisarcıklıoğlu, şöyle konuştu: “Türkiye'nin her ilinde ilçesinde kendi yöresine ait meşhur ürünleri var. Ama bunları markalaştıramayınca maalesef yurt dışına kaptırıyoruz ve zenginliğe dönüştüremiyoruz. Zenginliğe dönüştürmemiz için kendi yöresel ürünlerimizi marka haline getirmemiz lazım."
Başkan Necdet Özer ise yaptığı değerlendirmede, Denizli’nin çeşitli sektörlerine ait ürünleri Antalya’da tanıttıklarını belirterek, “Denizli Ticaret Odası olarak ürünlerimizi tanıtmaya geldik. Denizli'nin başta otantik ve ev tekstili olmak üzere mermer, bıçakçılık, yöresel tatlar ve turizm gibi zenginliklerini buraya taşıdık. Fuarın ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 
Diğer yandan, Denizli Ticaret Odası standı, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel tarafından da ziyaret edildi.