Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer’in, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi olması dolayısıyla tebrik ziyaretleri devam ediyor.
DTO Başkanı Necdet Özer, son olarak Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD) ile Denizli Zirve Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni (ZİRVEDER) ağırladı. Başkanlık makamındaki ziyaretlerde, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Başkan Özer’e TOBB yönetim kurulu üyeliğinin hayırlı olmasını dileyerek, “Denizli’ye çok önemli bir görev verilmiştir. Bu görev dolayısıyla Denizli İhracatçılar Birliği olarak görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.
AYSİAD Başkanı Kemal Yamuç da Özer’e görevinde başarılar dilerken, ZİRVEDER Başkanı Murat Ağcabay ise Başkan Özer’e, Denizli Ticaret Odası’nda yapmış olduğu başarılı çalışmalar ve TOBB Yönetim kurulu üyeliğine seçilmesi dolayısıyla tebriklerini iletti.
Başkan Özer ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “TOBB’da bulunmamız Denizli adına önemli. Denizli’de Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu ile güzel işlere imza attık, atmaya da devam ediyoruz. TOBB Yönetim Kurulu üyeliği de ilimizde sergilenen bu birliktelik sayesinde gerçekleşmiştir. Bu görev şahsımın değil, Denizli’nindir. Dolayısıyla Denizli adına önemli bir kazanım elde edilmiştir. Sizlerden gelen talepleri TOBB’da gündeme taşıyacağız. İlimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.