Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer’in Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu’na seçilmesi dolayısıyla tebrik ziyareti gerçekleştirdi.
Denizli Ticaret Odası Başkanlık makamındaki ziyarette, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, başkan yardımcıları Gültekin Okay Salgar ile İsmail Yılmaz, sayman üye Güven Dokumacı, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Boyar ve Selim Yaymanoğlu hazır bulundu. Başkan Özer’i, TOBB Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmesi dolayısıyla tebrik eden Müjdat Keçeci, “Denizli’ye verilen bu önemli görev, büyük bir şanstır. Vektörel güçler ayrı noktalara gidince güç olmaz. Bütün kuvvetler aynı yöne giderse daha uzağa gidilir. Denizli’deki birlikteliğimiz ile TOBB’da yönetim kurulu üyeliğimiz oldu. Bu, Denizli’nin temsilinin en kısa yoludur. Sanayi Odası olarak yeni görevinizde başarılar diliyor ve sizi destekliyoruz.” dedi.
Başkan Özer, ziyaret dolayısıyla memnuniyet duyduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: “Denizli’de Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu ile güzel işlere imza attık. İlimizde sergilenen bu birliktelik sayesinde TOBB seçimlerinde Denizli’ye önemli görevler verilmiştir. TOBB seçimlerinde özellikle Müjdat başkanımıza göstermiş oldukları gayretler dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Denizli adına önemli bir kazanım elde edilmiştir. İlimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum.”