Denizli'nin Acıpayam ilçesinde yaşayan Şeref Tutkopar, ilk albümünü taş plak olarak çıkardıktan sonra ikinci albümünü Denizli'deki müzik yapım firması Doğuş Müzik Yapımcılık'tan çıkardı.

Acıpayam'ın yetiştirdiği nadir sanatçılardan olan Şeref Tutkopar, 1965'li yıllarda Almanya'da taş plak çıkaran, o yıllara damgasını vuran Tutkopar, bu kez Türk halk müziği eserlerini albüm ve klip ile  sanat yaşamını taçlandırdı. Doğuş Müzik Yapımcılık AŞ 'nin sahibi İskender Doğan, "Şeref Tutkopar çok değerli bir halk müziği sanatçısıdır. Yıllarca Almanya'da kalmış, orada ilk taş plakı çıkarmış değerli bir sanatçımız, hemşehrimizdir. Şu anda, 100'ün üstünde, kendisine ait  eseri vardır. Şeref Tutkopar uzun hava konusunda uzmandır.
Şeref tutkopar la iki tane albüm çalışması yaptık..Harika eserleri ölümsüzleşecek. İlk albümünü, sanata ve sanatçıya değer veren, Acıpayam Belediye başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ”Acıpayam belediyesi kültür hizmetleri kapsamında“ çıkarılmasını üstlendi." dedi. 

Acıpayam belediye başkanı Dr. Hulusi Şevkan ise, “Şeref Tutkopar, sanatıyla, Acıpayam’ın gururudur. Özellikle Acıpayam'dan çok değerli sanatçılarımız yetişti. Her evde bağlama olmasınını çok anlamlı buluyorum. Sanatçılara destek olmaya devam edeceğim.” dedi.

Şeref Tutkopar, "Doğuş Müzik Yapımcılık AŞ nin sahibi iskender Doğan'ı çok takdir ediyorum. İşini çok iyi yapar, kaliteli işlere imza atar. Dostumdur, hırslı, çalışmaları, iddialı çıkışlarıyla sektöre damgasını vurdu. Onunla çalışmak çok güzel. İnşallah iki albümümü sevenlerimle buluşturuyorum." dedi.