Denizli Belediyesi’nin hazırladığı ‘Denizli’nin Kahramanları’ isimli müzikal için Çamlık’ta basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ünlü yönetmen Osman Sınav ve çok sayıda dizi oyuncusu katıldı. Toplantıda konuşan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, bu projenin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Denizli’nin kahramanlarını tanıması gerektiğini ifade eden Zolan, "Denizli tarih boyunca birçok kahraman çıkardı. Server, gazi, Müftü Ahmet Hulusi Efendi gibi. Bizim bu projeyle yaptığımız sadece Denizli’de ve Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımıza gerçek kahramanlarımızı tanıtmak. Çocuklarımız başka ülkelerin kahramanlarını kendilerine örnek alacaklarına kendi gerçek kahramanlarımızı örnek almalı. Biz yapacağımız bu müzikalle halkımıza kahramanlarımızı tanıtacağız’’ dedi.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise, Denizli insanının girişimci olduğunu belirterek, çalışkanlığını her aşamada gösterdiğini vurguladı. Denizli’de tarih boyunca yaşayan kahramanların tanıtılmasının da çok önemli olduğunu kaydeden Vali Demir "Tanıtılan bu kahramanlarımız bu coğrafyada çok önemli işler yaptılar. Bu tarihi şahsiyetleri tüm insanlarımız müzikalle tanıtan Denizli Belediyesi’ne teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Denizlili ünlü yönetmen Osman Sınav da Denizli’nin yıllar içinde çok değiştiğini kaydederek, "Denizli her geçen gün daha da ileriye gidiyor. Denizli Belediyesi de bu yaptığı işle beni çok memnun etti. Milletler kahramanlarıyla yaşar. Denizli’de de tarih boyunca birçok kahraman yetişti. Bu kahramanları müzikalle vatandaşlara tanıtmak takdir toplayacaktır. Ben Denizlili olarak kahramanlarımızın tanıtılması için elimden geleni yapacağım" dedi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri sinema oyuncuları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.