HABERDENİZLİ.COM

Denizlili genç tiyatro oyuncusu 21 yaşındaki Pamukkale Üniversitesi Halkla İlişkiler 1. sınıf öğrencisi Yağmur Armağan ilk oyununu yazdı ve ilk sınavını Ankara - Yılmaz Güney (Çankaya) sahnesinde verecek.

11 yaşından itibaren tiyatro ile ilgilenen Yağmur Armağan'ın yazdığı Terk oyunu Eylül ayında sahne alacak. Meltem Leylekoğlu, İsa Gülhan, Yoldaş Duymaz, Şahin Evşan’ın oynayacağı oyun terk edilen hayvanlarla insanlar arasında bir empati kurmayı planlıyor.

Oyunun senaryosunu yazan ve yönetmenliğini yapacak olan Yağmur Armağan; “Günümüzde hayvanların bilinçsizce sahiplendirilmesi sonucunda hayvanların yaşadığı durumu anlatabilmek amaçlı bu oyunu sahneye koyuyoruz. Oyunumuz iki perdeden oluşacak. İzlerken insanlara empati kurdurabilmek ve terkedilmenin tüm canlılara aynı acıyı kattığını empoze etmeyi planlıyoruz. Ankara’da ulaşacağımız kitle ile bu düşünceye daha çok destek alıp Denizli ve başka şehirlerde turnelere çıkacağız. Biletlerden gelecek gelirin büyük bir kısmı HAYSEV destek platformu ile sokak hayvanlarına bağışlanacak" dedi.

denizli

Denizlili Oyuncu Ankara Sahnesine Hazırlanıyor