Denizli Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Ramazan etkinlikleri bu yıl iki farklı mekanda gerçekleştiriliyor. İncilipınar Parkı ve Adalet Parkı’na her akşam binlerce Denizlili akın ediyor. Her gün iftardan sonra farklı bir etkinliğin gerçekleştirildiği İncilipınar Parkı ve Adalet Parkı her yaştan konuklarıyla dolup taşıyor.

Geride kalan haftada Denizli’nin bu en güzel iki mekanını dolduranlar Denizli Belediye Konservatuar sanatçılarının verdiği konserlerde söylenilen her esere eşlik ederken Denizli dışından gelen konukları da ağırladı. Tolga Ertan ile fasıl dinletisinde kulakların pası giderilirken Türk Halk Müziği Sanatçısı Gökmen seslendirdiği birbirinden güzel Türküler ile İncilipınar Parkı ve Adalet Parkı’nı adeta salladı. Oğuzhan Mehter Takımı ve Engelliler Meclisi Türk Halk Müziği Korosu’nun konserler ise izleyicilerden tam puan alırken bu iki mekanın güzelliği Konya Semazen Grubu’nun gösterileri ile farklı bir görünüme kavuştu.

Konya Semazen Grubu’nun hafta sonu İncilipınar Parkı’nda gerçekleştirdiği gösteriyi Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar ile Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin de izledi. Gösteri öncesi hep birlikte sahneye çıkan protokol üyeleri tek tek vatandaşları selamlarken Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Güzel bir yaz ve Ramazan akşamında sizlerle birlikte olmak bize mutluluk veriyor. Bu güzel günleri gördük. İnşallah Kadir Gecesi ve mübarek Ramazan Bayramı’nı da görmek bizlere nasip olur. Sizlerle nice Ramazanlar böyle güzel ortamlarda birlikte olmak dileğiyle hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Gerçekleştirilen her etkinlik izleyenlerce dakikalarca alkışlanırken her iki mekanı ziyarete gelenler ise kurulan yiyecek ve içecek stantlarında kar helvasından Osmanlı Macununa, pamuk şekerden sıcak ve soğuk içeceklere kadar birçok ürünü tatma fırsatı buldu.