Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde her gün şehrin farklı mahallelerinde vatandaşları bir araya getirmeyi hedefleyen Denizli Belediyesi, iftar sofrasını bu kez Cumhuriyet Mahallesi’nde kurdu.

Yemeğe, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Nurcan Dalbudak da katıldı. Yaklaşık 1500 kişinin katılım gösterdiği iftar programında vatandaşlara seslenen Başkan Zolan, “Sizler ile birlikte aynı sofrada olmak, aynı yemeği paylaşmak bizler için büyük mutluluk. Bugün burada sayın milletvekillerimizle hem sizlerle orucumuzu açalım hem de hoş sohbetler edelim istedik. Ramazan’ın bereketi üstünüzde olsun” dedi.

DENİZLİ DEVLET HASTANESİ PERSONELİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Denizli Devlet Hastanesi, çalışanlarına yönelik olarak iftar yemeği düzenledi. Bu yıl yedincisi düzenlenen geleneksel iftar yemeğine bini aşkın hastane çalışanı aileleriyle birlikte katıldı. Kültür Sitesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Memur-Sen İl Başkanı Kemal Çırak, Orman Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Başkanı Mustafa Kalvinci, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Canural, hastane idaresi ve çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı.