Denizli Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 75'inci yılında anma konseri düzenledi. 
Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki anma konserine Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, 11. Motorize Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Denizli Belediye Başkan Yardımcıları Ali Değirmenci, Şamil Çınar ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün organizasyonundaki anma etkinliğinde, Atatürk'ün sevdiği birbirinden güzel eserler izleyiciye sunuldu. Şef Selim Öztaş'ın yönetimindeki konservatuvar korosu, Atatürk'ün en çok sevdiği eserleri seslendirdi. İki bölümden oluşan konser yaklaşık 2 saat sürdü. İlk bölümde ağırlıklı olarak Atatürk'ün de içinde geçtiği eserler yer aldı. Korist Elif Aksoy, Atatürk'ün her söylendiğinde hüzünlendiği, Sarı Zeybek'i seslendirdi. Sarı Zeybek söylenirken izleyenler de duygu dolu anlar yaşadı. Ulu Önder’in Artvin'den çıktığı Anadolu gezisinde bölge insanının kendisi için yazdığı ve karşılamada söylediği 'Hoş Gelişler Ola, Mustafa Kemal Paşa' türküsü salonu dolduranlar tarafından hep bir ağızdan söylendi.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindekiler, konser sonrası Şef Öztaş ve koristlere çiçek sundu. Başkan Zolan, "Ulu Önderimiz, yaptığı devrimler ve verdiği kurtuluş mücadelesiyle bizlere her zaman örnek olmuştur. Denizli Belediyesi olarak Ulu Önderimizi anlatma ve anlama konusunda her türlü organizasyonda yer almaya devam edeceğiz. Konser sizlerden büyük ilgi gördü ve salon doldu. Yakında kongre ve kültür merkezimiz hizmete girecek daha büyük salonlarda konserler düzenlenecek" dedi.