Denizli Ticaret Odası önünde gerçekleşen aşure dağıtım törenine, Denizli Milletvekilleri Emin Haluk Ayhan, Melike Basmacı ile Mehmet Yüksel, Denizli Milletvekili adayları Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cafer Birtürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizli Esnaf Odalar Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer ile Denizli Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.   
Törende konuşma yapan Başkan Necdet Özer, İslam aleminin Muharrem ayını kutladığını belirterek, birlik ve beraberliğin en üst seviyelere ulaştığı Muharrem ayında vatandaşlarla birlikte paylaşım sağlamak için 5 bin kişilik aşure yaptırarak, dağıtımını gerçekleştirdiklerini söyledi. 
Özer, “3. kez Muharrem ayında aşure dağıtımı yapıyoruz. Geleneklerimizi devam ettirmeyi, halkımızla birarada olmayı çok önemsiyoruz. Afişimizde de yer aldığı gibi ‘birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır.’ Malum olduğu üzere ülkemizin son günlerde birlik ve beraberliğe çok ihtiyacı vardır. Halkımız, siyasi parti milletvekilleri ile temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşu yöneticilerimiz, Denizli Ticaret Odası meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte aşure dağıtımında biraraya geldik. Önemli olan, Denizli Ticaret Odası’nın ‘birleştirici gücünü’ her zaman uygulamak.” şeklinde konuştu. 
Farklı siyasi parti milletvekillerinin, aynı kazandan kepçeyle vatandaşlara aşure dağıtmasının önemine değinen Başkan Özer, “Bizler iş dünyası olarak siyasilerimizi, her zaman birlik ve beraberlik içinde görmek istiyoruz. Çünkü ülkemizin istikrara ve yatırımlara ihtiyacı vardır. Birlikte hareket edilerek oluşan sinerjiyle ülkemiz her zaman kazanacaktır.” dedi.  
Yapılan konuşma sonrasında Başkan Özer, Başkan Yardımcısı Değirmenci ve siyasi parti milletvekilleri ile milletvekili adayları, vatandaşlara tek tek aşure ikram etti.