Denizli Belediyesi 13 yıl önce sonsuzluğa uğurlanan Türk pop müziğinin unutulmaz seslerinden Barış Manço’yu bu yılda unutmadı. Barış Manço, Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde sevenleriyle anıldı. Mehmet Bacaklı ve Grup Anadolu’nun sahne aldığı gecede salonu tıklım tıklım dolduran Barı Manço severler sanatçının tüm şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.

Bu anlamlı gecede Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağcı’da konseri izleyenler arasındaydı.
Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda konuşan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, konsere gösterilen yoğun ilgiden dolayı salonu dolduranlara teşekkür etti.
Türk insanının yıllar geçtikçe Barış Manço’ya daha fazla özlem duyduğuna dikkat çeken Başkan Zolan, “ Barış Manço’nun şarkılarının söylendiği bu gecede hem duygusal anlar hem de mutluluğu birlikte yaşıyoruz. Bizim değerlerimizi, güzelliklerimizi sanata, müziğe taşıyan, müzikle bu değerleri bizlerle buluşturan milletin sanatçısı Barış Manço’yu saygıyla anıyoruz. Eminim ki bizi bir yerlerden mutlaka görüyor. Salonun coşkusu ile bu büyük sesin ruhu şad olmuştur. Mehmet Bacaklı ve Grup Anadolu bize bu gün Barış Manço’nun şarkılarını bir kez daha hep bir ağızdan söyleme fırsatını yarattı. Görülüyor ki böylesi organizasyonlar için daha büyük salonlara ihtiyaç var. Yakında İnşallah 2 bin kişilik bir salonla Denizli kültür sanatına hizmet etmeye başlayacağız. O salanlarda böylesine coşkulu organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyorum. İyi ki geldiniz” dedi.