Çivrilli esnaf ve işadamları, Kadir Gecesi sebebiyle “Kadir Gecesi Sahur İkramı”  programı düzenledi.
Çivrilli işadamı ve esnafların önderliğinde Kadir gecesi günü Teravih nazmından sonra başlayan programa İlçe Kaymakamı Orhan Burhan İlçe Emniyet Müdürü Ümit Bititirk, Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Avni Öztürk, İlçe Müftüsü Himmet Metin ve çok sayıda Çivrilli katıldı.
Ramazan Ay’ının son günlerinin yaşandığı ve önemli hadiselerin yaşandığı Kadir Gecesi sebebiyle sahur vaktinde, cemaate kahvaltı ve çay ikram edeceklerini ifade eden programın fikir mimarlarından işadamı Vehbi Demir “Sahur vaktinde yaklaşık 1000 kişiye kahvaltılık dağıtacağız, sahura kadar olan zaman dilimde de  hatim indiren namaz kılan ve gecesini ibadetle geçiren vatandaşlarımıza çay, lokma, su ve dondurma ikramımız olacak” dedi. Kadir Gecesi dolayısıyla Teravih Namazının ardından, Dua ve Mevlid programı organize ettiklerini, sahur vaktinde de 1000 kişiye kahvaltılık dağıtarak, bu geceyi hayırlı bir şekilde değerlendireceklerini belirten Vehbi Demir, bu memleketin evlatları olarak Ramazan ayında her türlü hayırlı faaliyeti göstermeye ve Ramazanı en iyi şekilde idrak etmeye çalıştıklarını söyledi. Ramazan ay’ı boyunca Yeni Camii bahçesinde açtıkları iftar çadırı ile ihtiyaç sahiplerine iftar yapma fırsatı sunduklarını belirten Demir “ Kadir gecesini Yeni Camii de müftümüz önderliğinde hakkıyla idrak edebilmek için sabaha kadar sürecek bir program hazırladık. Bu program dâhilinde de camiye gelen vatandaşlarımıza sahur yaptırmayı düşündük. Bize bu konuda yardımcı olan ve programımıza katılan herkese teşekkür ederim” dedi.
Kadir gecesi ve Sahur programı için Çivril Yeni Camiine, teravih namazı bittikten sonra ilçe merkezinde ki diğer camilerden çevre köy ve kasabalardan vatandaşların geldiği belirtilirken normal Teravih namazlarına nazaran bu gece Camii’ye daha fazla Çivrillinin geldiği ve caminin Bahçesinin dolduğu ifade edildi. Gece de Sakalı Şerif ziyaretinin de yağıldığı belirtilirken programa katılan cemaat sabah namazından sonra camiden ayrıldı.