Gündüz ders, akşam ödev, sabah hazırlık şeklinde sürüp giden hayatlarına haftasonu bir etkinlik de katalım diyen öğrenciler, öğretmenlerinin liderliğinde velilerinin nezaretinde, kahvaltı yapıp doyasıya oynadılar.

Denizli'de Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hemen yanında bulunan Arif Yalınkaya İlkokulu'nda 2-G Sınıfı öğrenci ve velileri hafta sonunda, Acıpayam yolunda bulunan Cankurtaran mevkiindeki Yarden Bahçe'de güzel bir kahvaltıda birleşti. Kendilerine sunulan ikramlardan oldukça memnun oldukları gözlenen 2/G sınıfı öğrencileri, öğretmenlerinden aldıkları izin sonrası oyun alanlarına dağıldı. Bunu fırsat bilen öğrenci velileri, sınıf öğretmeni Veysel Eldemir'in etrafını sardı, çocukları hakkında bilgi aldı. Sıcak çay eşliğinde gerçekleşen muhabbette konuşan sınıf öğretmeni Eldemir, öğrencilerden memnun olduğunu söyledi. Eldemir, "Öğrencilerimizi yoğun ders ortamından ve şehir gürültüsünden 3 saat de olsa bir etkinlikle buraya getirebilmek, sizlerle buluşmak bizim için çok güzel oldu. Etkinliğimize katılan katılmayan her velimize teşekkür ederiz." dedi. 

Öğrenci Velileri, şehir gürültüsünden uzak, her karda soğukta geçilmeyen yoluyla meşhur ama dünya harikası yerlerden biri olan Cankurtaran'ın bağrında bulunan Yarden Bahçe'ye gerekenin üzerinde ilgi gösterdiği için teşekkür ettiler.