Denizli Belediyesi’nin, ‘Nerede o bizim zamanımızdaki Ramazanlar’ diyenler için hazırladığı ve 1 ay süren etkinlikler, büyüklere geçmişini anımsatırken çocukların da uzun süre unutamayacakları ve gelecekte anlatacakları çok özel anların yaşanmasını sağladı.
Ramazan ayı boyunca, her gün yaklaşık 2500 yolda kalmış, durakta bekleyen ve seyahat halinde evine ulaşmaya çalışan kişiye, içinde hurma, su, kek ve meyve suyundan oluşan iftar paketi dağıtıldı. Yine her gün iftar çadırında 5000 kişi, hep bir ağızdan dua ederek orucunu açtı. Hergün farklı bir mahalledeki iftar yemeğine ise binlerce kişi katıldı.
   Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, mahallelerdeki iftar yemeklerinde yer alarak mahalle sakinleriyle orucunu açtı. Her gün farklı bir mahalledeki camide teravih namazı kılan    Başkan Zolan, şenlik programlarında da yer aldı.
   Ramazan eğlencelerinin adresi ise İncilipınar Parkı ve Adalet Parkı oldu. Etkinliklerde, çocuklar çocuk olmanın tadını doyasıya çıkardı. Aileleriyle parka gelen binlerce çocuk, belediyenin açtığı stantlarda gezerek çeşitli ikramlardan tattı. Çocuklar çocuk olmanın tadını çıkarırken yetişkinlerde, kendilerine yönelik düzenlenen birbirinden güzel etkinlikleri izledi. Denizli, Ramazan ayı boyunca tanınmış yıldız sanatçıları da ağırladı. Yine her gün farklı camilerde limonata ikramı yapıldı. Denizli merkezdeki tüm camiler de geceleri aydınlatıldı.
  Ramazan Bayramı’nda ise coşku doruğa ulaştı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Valisi Abdülkadir Demir ile il protokolü belediye önündeki bayramlaşma programına katıldı. Ramazan Bayramı’nda huzurevi, yetiştirme yurdu ve çocuk yuvası sakinleri de unutulmadı. Protokol üyeleri çocuklar ve yaşlılarla tek tek bayramlaştı. Vatan için şehit düşen şehitler de mezarı başında anıldı.