Denizli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ünlü Rock grubu Grup 84'ü sevenleriyle buluşturdu. Delikliçınar Meydanı'nda gerçekleştirilen konserde Grup 84 konser alanını dolduran binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. 3 saat süren konserde Grup 84 geceyi müzik ziyafetine dönüştürdü. Romantik ve duygusal şarkıların yanı sıra hareketli ve eğlenceli şarkılar da seslendiren grup, birbirinden güzel parçalarla izleyenleri coşturdu. Konsere ilgi oldukça yoğundu. Saatler öncesinden Delikliçınar Meydanı'nı dolduran binlerce Denizlili Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşadı.
Konserin hemen başında alkışlar ve tezahüratlar arasında sahneye davet edilen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve Vali Yardımcısı Abdullah Acar, grup üyelerine başarılar dilerken konseri izlemeye gelenlerin ise bayramını kutladı.
Başkan Zolan “ Tam 90 yıl önce Cumhuriyet’in temeli atıldı. Bugün Türk milletimizin doğum günü. Cumhuriyet öncesinde ona yürüyüşte bir çok emek var. Bizler için, bu vatan için kanını canını vermiş olan ecdadımız var. Cumhuriyete çok kolay kavuşmadık. O güçlü yürüyüşte başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşları, tüm şehit ve gazilerimize şükranlarımızı arz ediyorum. Mekanları cennet olsun. Cumhuriyete aynı güçte ve güzellikte sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.
Doğusundan batısına kuzeyinden güneyine ülkenin dört bir yanında bu güzellikte bayramları hep birlikte barış, huzur ve mutluluk içinde yaşamayı temenni ettiğini belirten Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci “ Cumhuriyet barış ve kardeşlik demek. Cumhuriyet milletin demokrasiyle Ülkesine, vatanına, milletine ve devletine sahip çıkması demek. Cumhuriyet mukaddes ve kutsal bir rejimdir. 2023 cumhuriyetin 100. Yılında sizler olacaksınız, sizler bu ülkenin o günlere güzelliklerle gitmesini hep artı koyarak sağlayacaksınız” diye konuştu.
Delikliçınar Meydanı'nda büyük bir kalabalıkla Cumhuriyetin 90. Yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar, herkese iyi eğlenceler diledi.
Grup Solisti Tuna Velibaşoğlu’na Belediye Başkanı Osman Zolan çiçek takdim etti. Grup 84'ün solisti Tuna, "Denizli’de böylesine muhteşem bir atmosferi yaratan ve sizlerle buluşmamızı sağlayan Denizli Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.
Grup 84’ün şarkılarına başlamasıyla coşku doruğa çıktı. Birbirinden güzel şarkılarla 7’den 70’e binlerce kişi eğlendi Yaklaşık 3 saat süren Cumhuriyet Bayramı konseri, herkesin hafızasından unutulmayacak güzellikte geçti. Konser havai fişek gösterileriyle sona erdi.