Denizli Belediyesi'nin kurduğu iftar sofraları huzur, hoşgörü ve paylaşmanın adresi olmaya devam ediyor. Son olarak İlbade Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar programına katılan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, mahallede kum tepesi olarak bilinen bölgede bir futbol sahası ve park yapacakları müjdesini verdi.
Ramazan Ayı’nın bereket, huzur ve sevincinin paylaşıldığı sokak iftarları binlerce Denizliliyi buluşturmaya devam ediyor. Denizli Belediyesi'nin Ramazan süresince her gün farklı bir mahallede kurduğu iftar sofrası bu kez İlbade Mahallesi'ndeydi. Eşi Berrin Zolan ile birlikte iftara katılan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan burada da yoğun ilgi ile karşılandı. Eşi ile birlikte tek tek vatandaşların ramazanını kutlayan Başkan Zolan, ezanın okunmasının ardından yaptığı konuşmada sokak iftarlarında birlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının paylaşıldığına dikkat çekerek İlbade Mahallesi'nde olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Sokak iftarlarında birlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının paylaşıldığına dikkat çeken Başkan Zolan, "Mahalle iftarları sizlerle buluşmak için önemli bir vesile. Bu faaliyet kaybolmaya yüz tutan mahalle kültürümüze katkıda bulunduğu gibi Ramazanımızı da anlamlı kılıyor. Burada aynı sofrada sizlerle birlikte orucumuzu açıyor olmak bize büyük mutluluk veriyor. İlbade Mahallemiz bu yıl doğalgaz ile tanıştı. Bu kış İnşallah kullanmaya başlayacaksınız. Artık tüp derdiniz, kömür kovası taşıma derdiniz olmayacak. Doğalgazın konforunu yaşayacaksınız. Güle güle kullanın" dedi.
Başkan Zolan konuşmasında bir de müjdeyi paylaştı. İlbade Mahallesi'nde kum tepe olarak bilinen bölgede bir futbol sahası ile park yapacakları müjdesini veren Başkan Zolan, " Özellikle gençlerimizin çok sevineceği bu haberi vermekten dolayı son derece mutluyum. Kum tepe diye adlandırılan bölgede bir futbol sahası yapacağız. Hemen yanı başında ise hanımlarımızın, çocuklarımızın ve mahalle sakinlerinin vakit geçireceği, soluklanacağı bir park yapmayı planlıyoruz. Kısa süre sonra yapımına başlayacağımız futbol sahası ve parkımız şimdiden hayırlı olsun. Bayramınızı ve kadir gecenizi şimdiden kutluyorum. Biz bayramın 1. günü saat 13:30'da Çınar Meydanı'nda olacağız. Bayramlaşma için hepinizi davet ediyorum. Bugün bize gösterdiğiniz ilgi ve sıcak karşılama için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.